YAPAY ZEKA İLE CHATBOT

Bu projemiz, geliştirilmiş yapay zeka algoritmalarıyla desteklenen bir chatbot içermektedir. Chatbot, kullanıcılarla etkileşimde bulunarak çeşitli görevleri gerçekleştirir ve kullanıcılara faydalı bilgiler sunar. İşlevselliği aşağıdaki konu başlıkları altında özetlenebilir:

*Bilgi Sağlama:

*Chatbot, kullanıcılara geniş bir konu yelpazesinde bilgiler sunar.Bu konular arasında sanat, okul kuralları ve daha birçok alan bulunabilir.

*Soru-Cevap Hizmeti:

*Kullanıcıların sorularını anlar ve doğru cevaplarla yanıtlar. Bu, genel bilgi sorularından spesifik konulardaki detaylı sorulara kadar çeşitli konuları kapsar.

*Eğlence ve Mizah:

*Chatbot, kullanıcılara eğlenceli ve mizahi içerik sunarak etkileşimi daha keyifli hale getirir.

*Öğrenme Yeteneği:

*Proje, kullanıcı etkileşimleri üzerinden sürekli öğrenme yeteneğine sahiptir. Kullanıcı geri bildirimleri ve etkileşim verileri, chatbot'un performansını iyileştirmek için kullanılır.

Bu chatbot, kullanıcıların günlük yaşamlarında çeşitli ihtiyaçları karşılamak ve onlara zengin bir etkileşim deneyimi sunmak amacıyla tasarlanmıştır. Programı kullanan tüm öğrencilerimiz faydalanmaktadır.

Öğrencimiz Eray YILDIRIM'a ve Matematik Öğretmenimiz Muhammet OYTUN'a teşekkür ederiz.

13.01.2024 91

13-01-202413-01-202413-01-202413-01-2024