MAARİFİN YÜZ AKI

Maarifin Yüz Akı Dergisinin ikinci sayısında,öğrenci, öğretmen ve eğitim yöneticileri tarafından gerçekleştirilmiş sosyal sorumluluk faaliyetlerine yerverilmiştir.

05.09.2024 72

Öğrencilerimizin, milletimizin kadim değerlerinden yardımlaşma, dayanışma, millî birlik ve beraberlik şuuruyla yaşadıkları topluma karşı duyarlılıkları yüksek erdemli bireyler olarak yetiştirilmesi öncelikli hedeflerimizdendir. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi "Türkiye Yüzyılı" bilinci ile yetiştirdiğimiz bu süreçte eğitim  ve  öğretimin  yalnızca  okul  duvarları  ile  sınırlı  kalmadığı  bir  gerçektir.  Gazi  ve  şehit  yakınlarına  gösterilen  vefanın  yaygınlaştırılması,  sıfır  atık  farkındalığının kazandırılması, millî, manevi ve kültürel değerlerin geliştirilmesi, eğitimden kopan çocukların okula kazandırılması,  israfın  önlenmesi  ve  tasarruf  bilincinin  geliştirilmesi  gibi  önemli  sosyal  sorumluluk faaliyetleri dergide yer alan çalışmalardan bazılarıdır.Bu kapsamda, dergide yer alan sosyal sorumluluk faaliyetlerinin yaygınlaştırılmasını sağlamak ve söz  konusu  faaliyetleri  eğitimin  tüm  paydaşlarının  istifadesine  sunmak  amacıyla  https://sgb.meb.gov.tr/maarifinyuzaki2/ adresinde yer alan Maarifin Yüz Akı Dergisinin ikinci sayısına ulaşabiliriz.

Kaynak: MEB Strateji Geliştirme Başkanlığı